ΝΕΟ CITROËN JUMPY
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ

ctroen Papras AE Jumpy

Η Citroen με την εμπειρία και την τεχνογνωσία της στα επαγγελματικά οχήματα, επέτρεψε τη δημιουργία του νέου JUMPY VAN.

Το μοντέλο σχεδιάστηκε με γνώμονα την εργονομία, την ασφάλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει.

Jumpy_Confort_3 Citroen Papras AE 11

Βασισμένο στη νέα πλατφόρμα EMP2, ξεχωρίζει για τις αξιοσημείωτες επιδόσεις του, την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του επαγγελματία καθώς και για τη μοντέρνα του εμφάνιση.

Διαστάσεις – Βάρη – Όγκοι

Το NΕΟ CITROËN JUMPY σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο διατίθεται για πρώτη φορά σε τρεις εκδόσεις μήκους αμαξώματος: τις Μ (4,95 m) και XL (5,30 m) και μία νέα compact έκδοση XS (4,60 m). Οι εκδόσεις XS και M διαθέτουν ύψος 1,90 m αποτελώντας εξαιρετικό πλεονέκτημα αφού έτσι επιτρέπεται η πρόσβαση σε υπόγειους χώρους στάθμευσης, εμπορικά κέντρα και αεροδρόμια, οι οποίοι δεν είναι πάντα προσβάσιμοι σε οχήματα αυτής της κατηγορίας.

XS02_jumpy_xs citroen papras ae

Medium
02_jumpy_m citroen papras ae

XLjumpy_xl citroen papras ae

Η νέα έκδοση XS αποτελεί και μία εναλλακτική πρόταση για τους πελάτες σας, προσφέροντας αυξημένο ωφέλιμο όγκο με μικρές εξωτερικές διαστάσεις. Ένας εξαιρετικά εξυπηρετικός συνδυασμός για μεταφορές εντός των μεγάλων αστικών κέντρων. Διαπιστώνετε ότι το NΕΟ CITROËN JUMPY απευθύνεται σε ένα μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και διαχωρίζεται σημαντικά από τα αμιγώς επαγγελματικά van.

 

Το NΕΟ CITROËN JUMPY διαθέτει ωφέλιμο φορτίο από 1.025kg έως 1.400kg (+200kg συγκριτικά με το προγενέστερο Jumpy), ωφέλιμο όγκο από 4,6 κυβικά μέτρα, και σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό σύστημα Moduwork (προαιρετικά) το οποίο επιτρέπει με την προσαρμογή του πλευρικού καθίσματος του συνοδηγού τη φόρτωση και μεταφορά αντικείμενων μήκους μέχρι 4m, αυξάνοντας και τον ωφέλιμο όγκο κατά 0,5 κυβικά μέτρα, φτάνοντας τα 6,6 στην έκδοση XL.

Το NΕΟ CITROËN JUMPY εξοπλίζεται με κινητήρες BlueHDi συνδυάζοντας χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων (από 133 gr/km για τον BlueHDi 115 S&S οι οποίοι αποτελούν “Best in Class”).

Jumpy_Confort_3 Citroen Papras AE 7

 

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι κινητήρες:

 • 1.6 BlueHDi 95 (εκπομπές από 144 gr/km και κατανάλωση 5,5 l/100km)
 • 1.6 BlueHDi 115 S&S (εκπομπές από 133 gr/km και κατανάλωση 5,1 l/100km)
 • 2.0 BlueHDi 120 (εκπομπές από 144 gr/km και κατανάλωση 5,5 l/100km)
 • 2.0 BlueHDi 150 S&S (εκπομπές από 139 gr/km και κατανάλωση 5,3 l/100km) Εσωτερικό

Το NΕΟ CITROËN JUMPY διαθέτει εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα επιβατών και πλήθος αποθηκευτικών χώρων, ενώ προσοχή έχει δοθεί στην άνετη οδήγηση με την ύπαρξη της υπερυψωμένης θέσης οδήγησης, του ηχομονωτικού παρμπρίζ, των ενισχυμένων πλαϊνών τζαμιών καθώς και της ηχομονωτικής επένδυσης καμπίνας-κινητήρα. Είναι εμφανές ότι τα παραπάνω στοιχεία, διαμορφώνουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης, το οποίο χαρακτηρίζει συνήθως την κατηγορία των MPV αυτοκινήτων.

Βασικός Εξοπλισμός

Το NΕΟ CITROËN JUMPY διαθέτει πληθώρα πλούσιου βασικού εξοπλισμό όπως:

 • Radio MP3 με 2 ηχεία, θύρα USB, BlueTooth, πρίζα Jack και χειριστήρια στο τιμόνι
 • Cofee Break Alert (προειδοποίηση του οδηγού για πραγματοποίηση στάσης μετά από πολύωρη οδήγηση)
 • Διπλό κάθισμα συνοδηγού
 • Πλήρες σταθερό διαχωριστικό καμπίνας – χώρου φόρτωσης με τζάμι • Δίφυλλη πίσω πόρτα 50/50 με θερμαινόμενα τζάμια και υαλοκαθαριστήρα
 • Ρυθμιστή και περιοριστή ταχύτητας
 • ABS και Brake Assist
 • ESP με ASR και Hill Assist
 • Το επίπεδο ασφάλειας αναβαθμίζεται σημαντικά με το νέο σύστημα Break Override System που εξελίχθηκε για να προσθέσει υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

citroen papras αίτηση για έντυπο

BUTTON