ΝΕΟ CITROËN C4
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ctroen Papras AE c4

Το CITROEN C4 με το μοναδικό του DESIGN στο εμπρός μέρος με την εκφραστικότητα των φωτιστικών σωμάτων και στο πίσω μέρος με τα νέα 3D φωτιστικά προηγμένης τεχνολογίας αναδεικνύουν τον δυναμικό σχεδιασμό και τον κομψό του χαρακτήρα.

Το φιλόξενο εσωτερικό του είναι εξαιρετικά άνετο χάρη στο μακρύ μεταξόνιο των 2,61m, που προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης σε όλους τους επιβάτες. Η λειτουργικότητα και η ευρυχωρία με τα πίσω διαιρούμενα καθίσματα προσφέρει ακόμα περισσότερη ευελιξία διαρρύθμισης.

Η ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής 7´´ συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του ταμπλό και παρέχει πρόσβαση σε δορυφορική πλοήγηση , στο τηλέφωνο και στην λειτουργία των πολυμέσων.

Ο τετραγωνισμένος χώρος αποσκευών αποτελεί ορόσημο της κατηγορίας του χωρητικότητας 408 λίτρων.

Το CITROEN C4 παρέχει κορυφαία αξιοπιστία για την ασφάλεια σας με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, όπως η ηλεκτρονική κατανομή πέδησης, το σύστημα υποβοήθησης σε φρενάρισμα πανικού  και το «ΈΞΥΠΝΟ» σύστημα ελέγχου πρόσφυσης σε συνδυασμό με το ESP.

Εφοδιάζεται με υπερσύγχρονους κινητήρες πετρελαίου 1.600cc, 100 ίππων και 120 ίππων με κατανάλωση από 3,3 l/100km και εκπομπές ρύπων από 86 g/km. Επίσης διατίθεται με πρωτοποριακούς κινητήρες βενζίνης PureTeck 1.200cc 110 ίππων και 130 ίππων με μέση κατανάλωση από 4,8  l/100km και εκπομπές ρύπων από 112 g/km.

Η καλύτερη επιλογή ενός οικογενειακού αυτοκινήτου!

citroen_papras_ae_c4_c

citroen_papras_ae_c4_cc

citroen_papras_ae_c4_ccc

citroen papras αίτηση για έντυπο

BUTTON