ΝΕΟ C1
ΜΙΚΡΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ

citroen C1 parpas ae

Το νέο C1 είναι ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης που διατίθεται σε νέες εκδόσεις Feel iTouch, Shine iTouch και Shine iTouch Special Edition καθώς και στην ολοκαίνουρια έκδοση Airscape με υφασμάτινη ανοιγμένη οροφή τριών επιλογών χρωμάτων Grey, Sunrise red και Black , οι οποίες περιλαμβάνουν στον βασικό τους εξοπλισμό οθόνη αφής 7¨ με σύστημα Mirror Screen και κάμερα οπισθοπορείας.
Τονίζει την προσωπικότητα του με μοντέρνα γκάμα οκτώ εξωτερικών χρωμάτων και εντυπωσιάζει με τις πολυάριθμες επιλογές δίχρωμης εμφάνισης bi-ton.

Κατορθώνει να συνδυάσει τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του (μήκος 3,46μ) με το ευρύχωρο εσωτερικό, το οποίο φιλοξενεί άνετα τέσσερις επιβάτες.

Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις του νέου C1 προσφέρει κορυφαία άνετη οδήγηση με αξιόπιστα κρατήματα.

Ο χώρος αποσκευών του είναι 196 λίτρα κάτω από την εταζέρα και με την δυνατότητα των διαιρούμενων και αναδιπλούμενων καθισμάτων αυξάνεται στα 780 λίτρα.

Ο κινητήρας βενζίνης 998cc 69 ίππων χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις ως προς την κατανάλωση (από 3,8 λίτρα/χλμ με σύστημα Start & Stop) και τις εκπομπές καυσαερίων CO2 από 88 γρ/χλμ. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Εξοπλίζεται επίσης με τον τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.199cc Pure Teck 82 ίππων με συνδυασμό χαμηλής κατανάλωσης 4,3λίτρα/χλμ και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων CO2 99 γρ/χλμ.

 

citroen_c1_papras_test_drive_

BUTTON

citroen_parpas_grey_C1

citroen_parpas_sunrise_red_C1

citroen_parpas_black_C1

citroen papras αίτηση για έντυπο

BUTTON