ΝΕΟ C4 PICASSO
ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

ctroen Papras AE c4 Picasso

Το CITROEN C4 PICASSO επαναπροσδιορίζει την έννοια της επικοινωνίας μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου με δύο οθόνες: μία αφής 7´´με μορφή tablet για την διαχείριση όλων των  λειτουργιών, όπως διζωνικός κλιματισμός, πολυμέσα, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, Bluetooth και μία υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας 12´´ για όλες τις απαραίτητες  πληροφορίες στον οδηγό.

Το ευρύχωρο εσωτερικό, στο πνεύμα της διαρρύθμισης “LOFT” αποπνέει ζεστασιά και φιλικότητα με το φυσικό φως να πλημμυρίζει το χώρο.

Χάρη στον προηγμένο σχεδιασμό, συνδυάζει τον περιορισμό τον εξωτερικών διαστάσεων με την άνεση στο εσωτερικό και τη μεγάλη χωρητικότητα (537 λίτρα) του πορτμπαγκάζ. Η ηλεκτρική λειτουργία της πόρτας του χώρου αποσκευών διαθέτει αισθητήρα ανίχνευσης εμποδίων για μεγαλύτερη ασφάλεια και για μεγαλύτερη άνεση διαθέτει και ρύθμιση απομνημόνευσης του ύψους ανοίγματος.

Οι τρεις πίσω θέσεις φιλοξενούν με άνεση τους επιβάτες, οι οποίοι έχουν στην διάθεση τους τραπεζάκια πτυσσόμενα αεροπορικού τύπου με σποτ ανάγνωσης που επιτρέπει  σε κάθε επιβάτη να διαβάζει ξεκούραστα χωρίς να ενοχλεί τους συνεπιβάτες του.

Οι νέοι κινητήρες diesel BlueHdi με το σύστημα start & stop περιορίζουν σημαντικά την κατανάλωση και τις εκπομπές καυσαερίων CO2 θέτοντας αυτόματα τον κινητήρα σε κατάσταση αναμονής όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο. Όλοι οι κινητήρες diesel διαθέτουν φίλτρο μικροσωματιδίων για την προστασία του περιβάλλοντος και ανταποκρίνονται στο νέο ευρωπαϊκό πρότυπο Euro 6.

Επίσης διατίθεται με κινητήρα βενζίνης Turbo 1.200cc 131 ίππων, με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και μέση κατανάλωση τα 5 L/100km.

citroen_papras_ae_c4_Picasso_cc

citroen_papras_ae_c4_Picasso_c

citroen_papras_ae_c4_Grand_Picasso_ccc

 

citroen papras αίτηση για έντυπο

BUTTON