ΝΕΟ DS 5
ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΟ

Πρωτοποριακός σχεδιασμός: η νέα εντυπωσιακή μάσκα «DS Wings» προσδίδει στο Νέο DS 5 δυναμικό στυλ και εγγυάται πρωτόγνωρη αίσθηση οδήγησης.

Σαγηνευτικό «βλέμμα»: η νέα φωτιστική υπογραφή «DS LED VISION» του Νέου DS 5 συνδυάζει την ισχύ της τεχνολογίας Xenon με τα στοιχεία LED. Διαθέτει δείκτες κατεύθυνσης LED κυλιόμενης λειτουργίας και προβολείς ομίχλης LED με στατικό φωτισμό διασταυρώσεων. Αυτά τα φωτιστικά σώματα προσφέρουν ανώτερη ποιότητα φωτισμού και προσδίδουν μοντέρνα εμφάνιση στο αυτοκίνητο.

Επενδύσεις επιπέδου υψηλής ραπτικής: εκλεκτά υλικά, εξειδικευμένη ποιότητα κατασκευής και κομψότητα ως την παραμικρή λεπτομέρεια. Διατίθενται τρεις ποιότητες δέρματος, μεταξύ των οποίων το δέρμα semi-aniline (ημιανιλίνης), η πολυτελέστερη επιλογή στις επενδύσεις αυτοκινήτου. Η τεχνοτροπία «Μπρασελέ ρολογιού» που χρησιμοποιείται στην κατασκευή των καθισμάτων του Νέου DS 5 είναι μοναδική και δεν εφαρμόζεται σε κανένα άλλο αυτοκίνητο στον κόσμο. Η χρήση διακοσμητικών στοιχείων αλουμινίου με το λογότυπο DS υπογραμμίζει τη μοναδικότητα της σειράς, ενώ το αναλογικό ρολόι αποτελεί ένα επιπλέον ελκυστικό στοιχείο.

Το εσωτερικό του Νέου DS 5 είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο της αεροναυπηγικής: η οροφή «cockpit» με τις γυάλινες επιφάνειες παραπέμπει σε πιλοτήριο αεροσκάφους, ενώ όλα τα βασικά χειριστήρια –πλήκτρα, περιστροφικοί διακόπτες και διακόπτες αεροπορικού τύπου είναι κατανεμημένα σε δύο κεντρικά τοποθετημένες κονσόλες, μία χαμηλά και μία ψηλά.

Οι νέοι κινητήρες πετρελαίου BlueHDi ανταποκρίνονται στο πρότυπο Euro 6, δηλαδή εκπέμπουν λιγότερους ρύπους και είναι πιο οικονομικοί. Το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων (ΕΑΤ6) επιτυγχάνει άριστες επιδόσεις, με κατά 25% ταχύτερη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς κραδασμούς, γεγονός που κάνει τη χρήση του άνετη και ευχάριστη, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει κατανάλωση καυσίμου σχεδόν ίση με των καλύτερων μηχανικών κιβωτίων.

Υβριδική τεχνολογία 4×4: κάνοντας το ντεμπούτο της με το DS 5, η τεχνολογία αυτή συνδυάζει τις επιδόσεις του πετρελαιοκινητήρα με τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης: 200 ίπποι, τετρακίνηση και ηλεκτροκίνηση για χρήση μέσα στην πόλη (CO2 90 g/km). Μια πρωτοποριακή τεχνολογία συνώνυμο της απόλαυσης.

Το Νέο DS 5 επιδεικνύει δυναμική συμπεριφορά, ακρίβεια , άριστη απόκριση και ιδανική ισορροπία άνεσης και ισχύος. Με το πάτημα του πλήκτρου Start, τα όργανα του πίνακα οργάνων ενεργοποιούνται, η έγχρωμη οθόνη ανάβει, το Head-Up Display ανασηκώνεται. Η θέση οδήγησης «ζωντανεύει» και σας προσκαλεί σε μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή.

Εξοπλισμός τελευταίας γενιάς για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια: σύστημα πρόσβασης και εκκίνησης χωρίς κλειδί, κάμερα οπισθοπορείας, έλεγχος τυφλού σημείου, αυτόματη εναλλαγή φώτων πορείας και διασταύρωσης και σύστημα ειδοποίησης για ακούσια υπέρβαση διαγράμμισης.

Η εμπειρία της high-tech οδήγησης συνεχίζεται με την έγχρωμη οθόνη αφής τελευταίας γενιάς , η οποία περιλαμβάνει την τεχνολογία Mirror Screen. Η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να αντιγράψετε το περιεχόμενο του smartphone σας στην έγχρωμη οθόνη ώστε να διαχειρίζεστε τις εφαρμογές του με απόλυτη ασφάλεια.

Απολαυστική οδήγηση: Το Νέο DS 5 σας την εξασφαλίζει χάρη στην εξαιρετική του αρχιτεκτονική, η οποία συνδυάζει τις compact εξωτερικές διαστάσεις (4,53 μ.) με το ευρύχωρο εσωτερικό: πέντε πραγματικές θέσεις, μεγάλος χώρος αποσκευών (468 λίτρα VDA) και ευέλικτα χαρακτηριστικά (πίσω πόρτα, καθίσματα αναδιπλούμενα σε διάταξη 1/3 – 2/3) – μοναδικός σχεδιασμός που καταργεί τους συνήθεις συμβιβασμούς.

BUTTON