ΝΕΟ CITROËN C3

1800x800_11 neo citroen C3

To NEO CITROEN C3, ακολουθώντας τον ανανεωμένο σχεδιαστικό κώδικα της μάρκας, επιδεικνύει μοναδικές αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο.

LIVE
New_C3_live2

FEEL
New_C3_feel2

SHINE
New_C3_shine

Ξεχωρίζει για τις καινοτομίες και την έντονη προσωπικότητα του. Τα ιδιαίτερα στυλιστικής υπογραφής προστατευτικά Airbumb προστατεύουν αποτελεσματικά το αμάξωμα από μικροατυχήματα και πρόκειται για αποκλειστική καινοτομία της CITROEN

Οι δυνατότητες εξατομίκευσης είναι ανεξάντλητες : Με 36 διαθέσιμους συνδυασμούς , με δυνατότητα επιλογής διχρωμίας αμαξώματος-οροφής, με επιλογή προστατευτικών Airbumb ή χωρίς και με 4 επιλογές διαμόρφωσης στο εσωτερικό, δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο!

Η CITROEN , αντιμετωπίζοντας σφαιρικά το ζήτημα της άνεσης, δημιούργησε το πρόγραμμα CITROEN ADVANCED COMFORT με βάση τις απαιτήσεις των χρηστών ώστε να εξασφαλίσει ολοκληρωμένη άνεση σε κάθε επιβάτη. Οι στόχοι του προγράμματος συνοψίζονται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες : την εξάλειψη του θορύβου και των κραδασμών, τη λειτουργικότητα του εσωτερικού χώρου, την επίτευξη ψυχικής ηρεμίας χάρη στο αρμονικό περιβάλλον και τη χρήση «εξυπνης» τεχνολογίας.

Το ΝΕΟ CITROEN C3 εγκαινιάζει παγκόσμια πρώτη την ConnectedCAM Citroen*, την ολοκαίνουρια full HD κάμερα καταγραφής της CITROEN, με μεγάλη γωνία θέασης 120Ο , μνήμη αποθήκευσης 16GB και σύστημα GPS. Τοποθετημένη πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη, είναι σε θέση να καταγράψει ότι υπάρχει στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

* Στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Εξοπλίζεται με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας γενιάς , τεχνολογίας Pure Tech και BlueHDi. Με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων διατίθεται με τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης Pure Tech 68, 82 και 110 S&S, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi 75 S&S και 100 S&S.

citroen papras αίτηση για έντυπο

BUTTON